Kongeparken

Ole Kristian i KongeparkenI går tok Ole Kristian og meg en tur opp i terrengparken. Her viser virkelig Ole Kristian hvordan det gjøres. Jeg hadde også i går litt mindre suksess, og klarte å bli blodig. Jeg fikk hull i begge jakkene mine, men ingen grunn til sutring.. alt som ikke dreper gjør oss sterkere!
I går kveld kjørte vi en tur til Odda for å se på «Les Russerables». Mye lokal humor gjorde denne forestillingen til tider litt uinteressant for meg. Men, for all del.. russen hadde morsomme poeng. Carina passet f.eks utmerket som narkoman (FOO!) Er slem, og smeller på med en 3/10..

I dag har jeg to gratulasjoner å meddele! For dem som ikke har fått det med seg skal Tonje og Pelle bli foreldre! Congratulations! Nurket blir etter planen klemmet ut i slutten av mai.

Og.. i dag fyller Heidi 18 år! «Å bukkenikkenei og gratulere!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.