Rettferdigheten seiret!

Tror dere ikke idiotene fra Easybuy2000 sendte meg 2 -to- mod-chips til boxen. Det funka som bare juling ved nesten første forsøk. Noen som vil kjøpe en chip til en billig penge?

Ellers er det lite nytt. Kulden begynner å ta her også, mørket siger på raskere enn noen sinne. Julestemningen stiger i takt med Lailas karamell-kokeri :)

Skrevet av

Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.