God morgen, alle studenter! Tid for daglig morgen-oppdatering.

Vil bare få sagt en ting først; Henning: Slutt å skab deg! Å sammenligna Gaycube og Gaystation med Xbox e bare for domt! Xbox e overlegent mye bedre.

Tilbake til hverdagen.
Så at det lå is på en søledam idag. Skremmende. Kulden biter seg fast, og min gode vinterfrakk føles ikke tilstrekkelig for å holde på kroppsvarmen frem til jobb. Bilder av snø får nakkehårene til å reise seg. Gleder meg til sommer og sol. Kanskje en tur til Florida hadde hjulpet :)

Drømming!

Skrevet av

Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.