Ali-G Indahouse!

«Helluu.. helluu!»
Hein var så heldig å treffe Sacha Baron Cohen (bedre kjent som Ali-G) i Sandnes på lørdag. Dette var litt tidligere enn han smurte en stor kokosbolle i ansiktet til hissige Grunde. Han burde jo visst hvor hissig Grunde kan være, Grunde er tross alt dørvakt. Ingen burde irritere Grunde på noen som helst måte. For, Grunde kan klikke, og Grunde syntes ikke det var spesielt morsomt å bli tilgriset med kokosbolle. For å gjøre en lang historie kort; begge ble lagt i jern for uro på offentlig sted. Beware of Grunde! Men, det var vel verdt det.. Sacha Baron Cohen var jo tross alt der..

For å ta min lørdag, så bestod den av å løse logiske oppgaver å høre på Elvis på Hordatun. Dan digger Elvis.. «you see the devil in the sky». Jeg er nå tilbake i gamlebyen og sultnere enn en afghansk landsby.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.