Lange dager i Trondheim

Det er ikke mye som skjer i Trondheim for tiden. De siste dagene har jeg vært på biblioteket 8-9 timer hver dag og jeg er ikke alene. Biblioteket åpner klokken 8 om morgenen og da er det kø for å komme inn til de beste plassene. De aller ivrigste løper faktisk inn for å sikre seg en god plass. Ganske ville tilstander. Jeg har prøvd å sitte hjemme på hybelen og lese, men det funker dårlig for meg. Men det er jo bare litt over tre uker igjen. Gleder meg til jul.

I kveld blir det squash.

Takk for invitasjonen til Giskehallen Anders, men jeg tror jeg står over.

Skrevet av

Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.