Kino og politikontroll

Igår var jeg og Tommy (min svenske buddy:) ) på kino og så Red Dragon. Jeg synes den var ganske bra. Liker den dystre, og skumle stemningen i filmen. Muligens virket den noe langtrukket i perioder, men absolutt severdig.

Etter kinoen var vi vitne til en politikontroll i en nesten utrafikkert bakgate bak kinoen. Polisen kontrollerte bilene som kom direkte ut fra Kino-garasjen. Merkelig sted å stille seg opp på.

Skrevet av

Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.