usual suspect!

Fant en lapp til meg hjemme når jeg kom hjem fra jobb..Det sto et kvinnenavn og at det var fra lensmannskontoret.Søsteren min som hadde motatt en beskjed.Prøvde og skivse ut mest mulig informasjon om hva dette kvinnemenneske ville,men fikk lite og ingenting tilbake.Bare at hun skulle ringe meg igjen senere!! Ergo = noe viktig…What the fuck!! jeg er uskyldig jeg sov fra 4 til halv 9 i går…
Is that a crime???

Skrevet av

Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.