Julen er reddet!

Takk for påminnelsen, Massen. Betalte nettopp for en visning av Two Towers torsdag 19. desember kl 20:30. Fikk rimelig bra billetter tross sen bestilling til dagen etter premieren.
Yeah! Dette blir årets film. Noen her som ser den før meg på kino? :)

Skrevet av

Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.