This Christmas The Journey Continues in The Two Towers

Nå er jo Two towers rett rundt hjørne.Den har premiere 18 desember,men den forestillingen er jo allerede utsolgt.
Så jeg regner jo med at vi gjenopptar gamle tradisjoner og finner turen ned til kinoen rundt juletider i år og.Så til alle kaskjerfolk der ute…meld dere på så skal jeg scoope fram en digg dag,så vi kan få samlet en hel gjeng i kinosalen.Så kan vi jo ta en pils på banken etter kinoen..Hadde vert konge viss flest mulig ble med!! Og til slutt må jeg jo bare legge til at det er lov å ta med BABES! =)

Skrevet av

Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.