Tålmodighet er en gave..

..som egner seg veldig godt dersom du sitter helt alene hos Bødda mens han går tur me Copper. I dag hadde jeg skriftlig eksamen i 3MX. Hvis jeg regner riktig er det 3,5 år siden jeg avla eksamen i 3MX på Sandnes videregående skole. Jeg fant ut at jeg ikke var blitt smartere på disse årene, så det gikk ikke så veldig bra.. vi får se. Skulle egentlig hjem i dag, men fikk plutselig veldig mye på jobben å gjøre, så jeg kommer til å være nerd store deler av helgen. Dessuten har det ikke snødd på over to uker, så forholdene stinker.

Ellers er jeg skuffet over å skrive to oppdateringer etter hverandre. Hva skjer med kaskjererene? I kveld skal Bødda, Henning og jeg på en liten babes-fest. Alle skal ta det helt rolig, Spiegel (som forøvrig er nydusjet) skal være med, så det blir labert med spillopper. God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.