Ingenting fornuftig

Ja! Har fått klarsignal. I morgen blir det en skikkelig Xbox kveld. Da blir vi 4 stk som skal kjøre mot hverandre. Hvis Tommy får chippen iorden, så er det mulig vi får 2 boxer :)
Driter sikkert dere i, men det er jo så mye seriøst snakk her på kaskjer.com med eksamenslesing og greier, at jeg tenkte det er bra å få løst det opp litt.

Skrevet av

Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.