For mye som skjer

Kanskje det er for mye som skjer til at folk har tid til å oppdatere dagbøkene sine?
Det har vært ganske hardt å begynne på jobb igjen etter juleferien. Mange som har skaffet seg en Dell i forbindelse med julen.

Vil også fortelle at vi har anskaffet oss et DV-kamera fra Siba mens vi var hjemme i Norge. Knalltilbud som vi slo til på. Selvfølgelig ikke et av de beste, men dekker våre behov. Nå er det ikke lenge til det dukker opp filmer av Malin på nettet.

Skrevet av

Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.