Gangs of New York!

Et must for hele gjengen mener jeg!Premiere på sandnes kino på Fredag!!!! Send en melding viss dere joiner meg…NB!Husk at jeg,Anders og Ole Kristian reiser til France på lørdag….Så til dere som vet at dere kommer til og savne oss,bør hvertfall bli med =)Bestiller i morgen.Keep me posted.. aight!

Skrevet av

Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.