Noen som har et pass til overs?

Jeg har vært hos familien Juvet i Røldal og hentet passet til Ole Kristian. Jeg har kjørt til Stavanger med god samvittighet. Jeg har aldri tenkt på at jeg også trenger pass når jeg om tre dager reiser ned til sol og pudder i de franske alper. Trenger JEG pass? Ja, sier de som har peiling. Passet mitt ligger på Ekkje gård, og når h ar jeg satt himmel og hav i bevegelse for å få fraktet det passet over før jeg reiser..

Vi hadde er morsom helg. Stikkordene er far+eminem, kanelspising, stekepanneslåing, trekubbeslåing, mafiasnakking og daxwaxdissing. Bildene ligger ute på www.dersum.com. Der ligger også en liste over alle som skylder meg penger. Dersom ikke den listen ikke forsvinner snart, vil jeg vurdere å slutte å låne/legge ut smack. Ting tar tid!

Ellers er jeg blitt frisk (spesialdrikken til farmor gjorde susen.. lenge leve honning og melk, fuck vekk i morgen) og er like, om ikke mer, beinklar som madsen til en uke med sol, pudder, franske alper og svenske tjejor. Når det gjelder kaskjer-møte er dette utsatt på ubestemt tid.

Keep it real..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.