Snart Røldal!

Ahhh. På mandag reise eg hjem for å spisa pudder i Røldal. Herrligt. Håbe at någen søde gutter og jenter tar turen te Røldal neste helg (Henning: ikkje bli syge; for all del!!!).

I dag har eg spent på meg skøyter for fysste gang på 6 år. Utrolig kjekt med litt hockey! Ellers e livet i Trondheim deiligt og avslappande. Skolen gir meg dårlig samvittighet dessverre, men skal skjerpe meg i løpet av våren tror jeg.

Snart er det bare å pakke sammen brett og mokkasiner så snaggas me i Røldal

Skrevet av

Gunnar

Dette er en fantastisk gutt. Gunnar har alltid hatt utseende med seg. Han er veldig kjekk og grei. Dametekke har han også. Og selv om størrelse ikke betyr alt, så har han de rette proporsjonene der det trengs mest. Gunnar liker damer og damer liker Gunnar – to ubestridte sannheter. Gunnar har en fin rumpe. En spretten en. Gunnar er høy og blond. Ellers så er Gunnar ikke kristen, ei heller satanist. Gunnar er en mann midt på treet. Liker seg best der. Hvis han hadde vært i toppen av treet kunne han falt ned. Hadde han vært nede kunne bjørnen spist han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.