Artig helg *sukk* i Røldal.

Folk begynner vel å bli like drittlei av å høre hvor artig jeg har det i Temptation Valley som vi er å høre om eksamensmas og andre colaprosjekter.

Her ser vi at jeg er fryktelig glad i skiene mine. Skulle jo bare mangle.. Som kanskje mange har fått med seg har jeg begynt å kjøre alpint igjen. Har ikke lagt brettet på hylla, men det er utrolig artig med litt variasjon. Fikk forresten nytt brett i dag; Nitro Punisher 155. Blir interessant å se om jeg klarer å ødelegge det like fort som de andre. Har trashet 4 brett i løpet av den siste sesongen. No wonder why they call me «Trashie». Klarte faktisk å brekke bindingen på skiene i går og. Hva skjer?

Pandaprosjektet mitt går faktisk fremover. I dag har jeg fått 8 kommentarer, noe jeg verdsetter svært så høyt.

For tiden bruker jeg kveldene til eksamenslesning. Jeg har 5 eksamener jeg skal ta i løpet av den nærmeste tiden. Sliter med konsentrasjonen, men dette MÅ gå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.