Ka skjer? Jeg tror det skjer litt for mye for enkelte.

For min del er livet litt forvirrende for tiden. Spiegel og meg lever et nomadeliv, og jeg tenker en del på fremtiden. I går var Ole Kristian og jeg på informasjonsmøte på NITH/BI. NITH fordi jeg kanskje har vurdert å begynne der, BI fordi en jente klarte å overtale oss. Vi fikk også tilbud om kro etter møte med øl til 10 kroner.
Ole Kristian og meg er sterke individer, og klarte å avslå.
Skiheissesongen går mot slutten. Påsken og RFC nærmer seg og snart begynner topptursesongen.
Hva skjer i sommer? Hva skjer etter sommer? Jeg er som sagt forvirret. Det eneste jeg vet er at jeg og lille Zahl skal til Røldal i morgen. På lørdag er vi bedt på bytur til Odda. Livsfarlig..
Hva jeg skal ha til middag i dag? I dag blir det brød med stekt egg, meierienes ferskpresset appelsinjuice og kanskje et lite eple til dessert.

Hva skal dere ha til middag i dag?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.