Siste nytt fra dvergdiskusjonen.

For å få klarhet i dette; verken jeg, Ivar eller noen andre på vår høyde dverger. Derimot er herremannen på bilde en dverg. Mannen heter Warwick Davis og er en av hovedrolleinnehaverne i Willow.
Dette er på ingen måter hetsing av dverger, som jeg tidligere har sagt er jeg ute etter en dverg i gjengen. Dersom noen kjenner en kul dverg i 20-årene, be ham ta kontakt med meg. Han bør være glad i litt hurramegrundt og bør være forberedt på det verste (og beste).

Temptation Valley 2003 O.S.T. (Original Soundtrack) er klar i demoversjon. Dere som er i Røldal i helgen vil få høre en liten smakebit. Mer info på dersum.

Der tok jeg turen. Ønsker alle en god helg, og håper at jeg slipper å ha 9/10 innlegg her neste uke. Hva skjer med kaskjererne? Madsen f.eks.. hvorfor får vi ikke en liten update fra alle babesa i Roma? Drittsekk..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.