Hva er det med Anders og blod?

Ikke vet jeg, men jeg vet at jeg hater det! På bildene og filmene som jeg har lagt ut er det masse blod. Kjetil er stor skyld i det. Den inkompetente skikjøreren fra Sand bør holde seg på beina neste gang han er med meg. Mange heftige bilder og noen nye filmer finner du på anders.unitron.no. Filmene er faktisk så ufyselige at jeg ikke har sett dem selv. Bildeserien fra Stian er stor, og inneholder sannsynligvis det kuleste bildet tatt denne sesongen. Finner dere ut hvilket jeg tenker på?
Stikkord: «leie seg».

Ellers må jeg få gratulere vår alles koseklump, Lovie (aka. Lovemachine, aka. Eivind, aka. Røynissen) med sin 25 årsdag i dag. Den feiret vi ved å gå på Kopps. Innimellom småartig, men ikke en stor suksess hos meg. 4/10 på en skala fra 1-10 (døøh).

Der var det kveld! God natt alle gode lesere.. drøm søtt, drøm om brus, chips og påskefeiring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.