Pudder!

Her i Trondheim har det snødd en del i det siste, så om et par timer reiser vi til Vassfjellet der det har snødd 30 cm de siste to dagene!!!! Så forresten Kopps i går og jeg syntes den var helt kanon! Så litt uenig med deg der Anders..

Snart nærmer det seg påske og jeg tror jeg blir igjen i Trondheim. Lite penger gjør sitt til det. Om knappe to mnd er det tur til Kuala Lumpur og det koster en del riksdaler. Får bare håpe SARS hysteriet roer seg…

Skrevet av

Gunnar

Dette er en fantastisk gutt. Gunnar har alltid hatt utseende med seg. Han er veldig kjekk og grei. Dametekke har han også. Og selv om størrelse ikke betyr alt, så har han de rette proporsjonene der det trengs mest. Gunnar liker damer og damer liker Gunnar – to ubestridte sannheter. Gunnar har en fin rumpe. En spretten en. Gunnar er høy og blond. Ellers så er Gunnar ikke kristen, ei heller satanist. Gunnar er en mann midt på treet. Liker seg best der. Hvis han hadde vært i toppen av treet kunne han falt ned. Hadde han vært nede kunne bjørnen spist han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.