Historien om Charles Foster Kane.

Det var på tide å få sett Citizen Kane. Filmen er kåret til forrige århundres beste amerikanske film av det amerikanske filminstitutt. Forhåpningene var vel ikke på topp til en film fra 1941 om livet til en forretningsmann. Den gikk ikke rett hjem, men for all del.. en god film. Skal gi den en sjanse til, men for denne gang ble det 6/10.

Jeg har stort sett hele livet sagt at vår dialekt er den styggeste i landet. Det er grusomt å høre stavangersk på fjernsynsapparatet. Nå har jeg kanskje ombestemt meg. Har nemlig fått ørene opp for stavangersk hip-hop. Kjøpte en hobby-EP av Atlars. Hehe, det er jo fett! Ellers går det mye i webradiokanalen Manilla. Anbefales..

Har en litt sørgelig nyhet å komme med. Jeg melder meg av årets tur til Vigebo. Sparer til årets norgesturné. Men, dere klarer jo å drikke øl uten meg! Fortvil ikke ;p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.