God ferie alle sammen!

I morgen drar jeg til Oslo for så å reise videre til Malaysia. De første dagene skal vi besøke noen bedrifter (Motorola, Ericsson, Digi ++), og etterhvert tar vi turen til Tioman der vi skal slappe av og bli brune!

GOD FERIE!

Skrevet av

Gunnar

Dette er en fantastisk gutt. Gunnar har alltid hatt utseende med seg. Han er veldig kjekk og grei. Dametekke har han også. Og selv om størrelse ikke betyr alt, så har han de rette proporsjonene der det trengs mest. Gunnar liker damer og damer liker Gunnar – to ubestridte sannheter. Gunnar har en fin rumpe. En spretten en. Gunnar er høy og blond. Ellers så er Gunnar ikke kristen, ei heller satanist. Gunnar er en mann midt på treet. Liker seg best der. Hvis han hadde vært i toppen av treet kunne han falt ned. Hadde han vært nede kunne bjørnen spist han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.