Bare 14 dager igjen

De var jeg på plass nok en gang for å holde Norge igang.. Reiste fra en litt overskyet Stavanger og ut hit på Ula hvor solen nå er blod rød og sniker seg langsomt ned i havet kl 2240. Et vakkert skue!!
Jeg har kastet meg ut i gambler verden, skal ikke drikke alkohol på 14 dager.. Jeg tror jeg har odsen med meg. Så sant OD ikke forandrer regelverket.. Anders er også med på denne dealen.. Så den som klarer å tylle i Anders litt alkohol innen 19 juni skal få en halv liter øl av meg.

Skrevet av

Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.