Min sommerturné står snart for dør.

Om en god uke starter min sommerturné. Målene er Røldal, Jotunheimen, Hurrungane, Stryn, Folgefonna og Kristiansand. Reiseruta er på ingen måte ferdig. Det eneste som er sikkert er at Spiegel skal være med, pakket med ski, brett og playmobåter.

Deltakerne er også litt usikre. Alle står selvfølgelig fritt til å bli med. Så langt har Peder (med flere), Ping, Christin, Carina, Kjartan og Smelli vist sin lille interesse, men ingen har sagt seg bankers. Av en eller annen grunn lider flere og flere av Madsen-syndromet (no hard feelings). Aner ikke hvorfor.

Jeg trenger en sjåfør til å kjøre Spiegel til Røldal fredag 20. Har tenkt å fått satt lårmusklene i bevegelse.

Så, for all del folkens.. bestem dere! Har noen et telt til låns, så setter jeg veldig pris på det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.