Kattekvinne aka Harald Eia

I stedet for å sitte inne av frykt for at det er fredag den 13,og kankje DU! Er en av di utvalgte av Jason.Har Henning og Marius from the bad neighbourhood aka the bronx aka bad mothafucka SANDNES bestemt seg for å dumpe alle avtaler med Babes den dagen til fordel for en annen kvinne…

http://www.stavangeren.no/program_humorfest1.htm

Skrevet av

Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.