Imorgen braker det løs!

Avreise er satt til kl 0500 i morgen tidlig. De første dagene går med til planlegging av barnedåpen på søndag.

Hvor mange er det egentlig som holder seg i Sandnes de kommende 2 uker?
Ting krever planlegging med en liten baby. Kan ikke bare stikke ut sånn uten Widerøe.

Skrevet av

Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.