Rapport kommer.

Som kjent er norgesturnéen min avsluttet, og jeg har mye å berette. Veldig mye. Faktisk så mye at jeg er nødt til å skrive en egen digital blekke. De som har lest Pings sommerturné 2002 vet hva det går i. Apropos den, så gleder jeg meg til Pings årlige rapport kommer.

Siden jeg kom tilbake har jeg klart å fått med meg to filmer. Først ut var «Anger Management» som stinket søppel. Kanskje litt kvass, men en 2/10 får holde. Så var det «Last Orders» som var en velfortalt kjedelig historie. Småkoselig til tider. 4/10. I dag måtte jeg kaste eg pinnsvin som Prince hadde drept. Ubehagelig.

Kroppen min satte pris på å få en god dose fysisk fostring igjen etter 2 uker baluba. Dæm.

Til helgen vurderer jeg en tur til Fonna, men det avhenger av at jeg får reisefølge. Noen som er kine?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.