Sommer og sol

Har benyttet helgen til å bade og sole oss på stranden. Dvs, på gresset ved siden av stranden siden sandstranden var fullbooket. Har fått med et lite blinkskudd med spionlinsa. :)

Det nærmer seg festival her i byen. Konsert-scenene popper opp en etter en. Helsingborg Festivalen starter den 24. juli, og hele byen blir sperret av for biltrafikk. Mange (u)kjente artister står for underholdningen. Satser på samme suksess som i fjor.

Skrevet av

Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.