VW Polo. Verdens sikreste bil

På bildet ser man en Polo som er truffet av en stein blokk på flere tonn. Bilen er langt fra knust. Dette skyldes ikke at metallet er så hardt, men at sjåføren og passasjerene hadde englevakt. Ulykken skjedde mellom Skare og Låtefoss på Rv 13. Les artikkelen på http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=69075 Dette med englevakt tror jeg gjelder de fleste, om ikke alle, Poloer. I dag morges, på vei til jobb, hadde jeg også litt flaks. Jeg kommer kjørende med søvnen godt sittende fast i lillehjernen, bremser et ørlite sekund for en katt, kjører videre uten å tenke på at det er rødt lys lenger framme. Plutselig kommer det en bil fra høyre, og jeg må brå bremse. 4 stive i 50 km/t. Det var selvfølgelig rødt lys fremdeles, noe jeg ignorer/overser fullstendig, og det ville vært min skyld 100 %. Hadde jeg ikke bremset for katta, hadde Kermit vært slakt nå… Man kan vel si at lillehjernen fikk seg en liten kick-start.. Mitt råd er: Brems alltid for katter.

Ha en nervefylt dag :-)

Ping

Skrevet av

Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.