Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år. Javist skal han leva, javist skal han leva, javist skal han leva uti hundrade år. Tre ganger tre hura for Ola Kristian som fyller år i dag.

Ole Kristian: Gratulerer så mye med dagen. Håper du får en fin fin bursdag på havet.

Ha en befriende slapp dag.
Ping

Skrevet av

Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.