Fadderuken ble ikke akkurat en suksess.

Har hørt mye om disse fadderukene alle prater om. Min uke er nå ferdig, og jeg har faktisk klart å unngå å møte min fadder. Det betyr ikke at det ikke har vært baluba i uken, men balubaen har ikke vært så arrangert. I morgen begynner hardkjøret på skolen. Matte kl. 1815. Er ikke supermotivert, men det skyldes nok kvelden i går. Marius, Anna, Christin og meg hadde en artig kveld på byen. Hardt kjør til vi dør. Marius og meg skater mye, men blir ikke litt bedre en gang, stupbratt læringskurve. Vi har også begynt å skrive sang. Den blir meget bra.

Kvinnemennesket på bilde var ei jeg fant i toppetasjen i morges. Grunn til valg av hodeplagg vet jeg ikke, men hun likte ikke å bli foreviget på morgenkvisten.

Over og ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.