Back in Gammlelandet…..

For dem som ikke alerede har fått det med seg så befinner jeg meg nå i Trondheim og det gledet jeg meg voldsomt til har altid likt Trondheim godt , men etter 2 uker med lite som skjer (er ikke student) og utrolig dårlig vær har jeg da fått et litt annet syn :( men det blir vel bedre etterhvert tenker jeg meg. Har bedrevet tiden med å ordne til leiligheten vår. Er masse som skal ordnes nå du flytter så jævlig langt men nå er alt på plass.
Så nå kan jeg ta i mot besøk. Ellers lite nytt har fått meg bredbånd samme som gutta i Bergen greit med en student kjæreste:) ellers er jeg og nå på mob og nå fast tlf 73931276

Skrevet av

Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.