Now, for the moment you have been waiting for..

Mange etterlengtede bilder ligger nå på dersum. Bildene Bambi har tatt fra påsken i Røldal har allerede blitt legendariske. Spesielt må jeg nevne kontrastbildet til Lovie. Bildene fra helikopterflygning i Sandefjord er også klar. Her er faktiske bevis på at Smelli faktisk ER helikopterpilot.

Nesten 200 nye bilder burde vel være lørdagskos for de fleste.

Ellers er det helg. Helgen skal jeg dedikere til shopping av nye klær (må ha!) og lesing. Ingen festligheter og lite baluba. Eneste sosiale vi gjør er filmtitting. De siste vi har sett er «Full Metal Jacket», «Ringu» og «Killing Zoe».

Madsilikum spiller 24-7, og gjøre ikke en flue fortred. Utenom naboene som ikke har hatt nattesøvn den siste uken da..

Skal selvfølgelig også minne dere ALLE om at vi har tenkt å smake på øl den 13. september. Stikkordet er baluba. Hardt kjør til vi dør.

Nighty night!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.