Grunde

Det vi her er vitne til er et fantastisk resultat av 500 kroner uken i kylling. Flere nydelige bilder kommer. Grunde jobber nå som sikkerthetsansvarlig og stripper på flere utesteder i Sandnes. Gladgutten stiller opp på det meste, og kan bookes på telefon 90507201. Hans personlige rekort på Pec-Deck er 85 kg to ganger.

Helgen har vært fin. Lørdagskveld gikk til festligheter i dokkehuset. Ingrediensen var rumpedansing, gulerotspising og barbergskumleking. Videre gikk turen til Ugla, som nå har blitt vår stamplass. Ugla kan vel beskrives som Bergens svar på Madam Aase. Her er det alltid full rulle. Polsk (ikke tull) livemusikk hver dag. Bassisten er faktisk onkel til Oki (£ukasz Piotr Ziò£kowski). Mange herlige coverlåter blir servert med legendarisk innlevelse. Siden Ugla startet i 1986 har de kun hatt fire utkastelser. Den fjerde var godeste Madsilikum i går. Helt utrolig, men sant. Det var tydelig at han ikke likte hodeplagget til dørvakten, og prøvde å sette ham på plass. Det hele endte uten dramatikk.
Bilder fra dokkehuset kommer i morgen.

Søndagen har gått til filmtitting kombinert med soving. Vi har sett Kids, The Bourne Identity og Desperado, samt mye egenfilmet materiale. Typisk søndag. Planen var at Karl Bertil og meg skulle gå på de 7 bergenskfjella i dag, men hælen min er ikke helt i slaget. Det er mye halting for tiden. Krysser fingrene at den har blitt reparert før snøkrystallene begynner å produseres. Herlig, herlig..
God natt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.