Dokkehuset

De siste lørdagskveldene har vi hunget i Dokkehuset, noe som også gjaldt på lørdag. Vi klarte også denne helgen å le en hel del. Kvelden bestod av høydepunkt etter høydepunkt. Vi snakker om ass-crack-beer (for dere som ikke vet hva dette innebærer; se «Steve-O – The Career Ender», fantasifull frokostblanding, live pooping, Jurrasic Park show, byggeplassrusjing(?) og mye mer. Vet ikke om jeg skal le eller grine.

Søndagen gikk med til besøk i akvariet i Bergen. Pingviner er utvilsomt klodens morsomste dyr. Mye valuta for pengene her. Ellers har det blitt masse filmer, og gulrotkake.

Endelig begynner eksamensmaset. Nå har jeg akkurat sittet i to timer uten å få til en eneste oppgave. Livet er herlig. Eksamen om 2 1/2 uke. Gleder meg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.