Tone 17 år!

Gratulerer så mye med dagen, Tone. Jøssenavn som vi vokser til. Ikke lenge før det er min tur.
Bildet beviser at du hadde det artig i Røldal en send kveld i februar. Vi ser deg vel igjen i fjellheimen?

Tone er for de som ikke vet det, lillesøster til Lovie. Har du kjøpt presang Lovie?

Klokken går nå mot 2. Døgnrytmen min er like ustabil som det bergenske været. Sov 3 timer forrige natt. Har mye å henge fingrene i, og dagene flyr. I morgen reiser Marius til gamlebyen, og jeg blir alene her i Molly. Ser frem til helgen. Skal kose meg med «The Godfather Trilogy» samt gratis snowboardfilmer på Konsertpaleet. Skal ikke bruke en krone, og spise opp resten av pastaen min. Håper kanskje på å finne på noe baluba, og få festet det på tape.

Huff, jeg er ikke litt trøtt engang. Noe er galt. Håper alle dere andre får pleiet skjønnhetssøvnen. Forsetter dette ubehaget, er jeg et udyr neste gang dere møter meg, og DET vil vi vel ikke ha noe av?

Nuzz

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.