UKA er i gang!

Nå er UKA i gang i Trondheim og jeg har skaffet meg en del fine billetter. Høydepunktet er selvfølgelig A-HA, men har også løst billett til Turboneger, Briskeby, Paperboys og Cardigans. Oktoberfest er en annen fin happening, med Musik aus Tirol og store ølkrus.. sweet!

I det siste har vi vært en del på Samfundet og slappet av. Problemet nå er penger.. Kontoen viser 100 kr, men får lønning fra Lånekassen om tre-fire dager, så da er det velstand igjen.

Det ligger forresten en del nye bilder ute på www.stud.ntnu.no/~nessa/gallery/trondheim, og siden bilder sier mer enn troll i ord anbefaler jeg heller en titt på dem enn prosalyrisk svada fra meg..

Faen eg savne sommer og sol.. Høst e nitrist!

Skrevet av

Gunnar

Dette er en fantastisk gutt. Gunnar har alltid hatt utseende med seg. Han er veldig kjekk og grei. Dametekke har han også. Og selv om størrelse ikke betyr alt, så har han de rette proporsjonene der det trengs mest. Gunnar liker damer og damer liker Gunnar – to ubestridte sannheter. Gunnar har en fin rumpe. En spretten en. Gunnar er høy og blond. Ellers så er Gunnar ikke kristen, ei heller satanist. Gunnar er en mann midt på treet. Liker seg best der. Hvis han hadde vært i toppen av treet kunne han falt ned. Hadde han vært nede kunne bjørnen spist han.

One thought on “UKA er i gang!”

 1. Hei

  Er det noen som har en ekstra billett til Oktoberfesten?
  Godtar HØY pris. Kan godt dobles et par ganger.

  Bring denne beskjeden videre.

  Er det noen som kjenne noen eller som har billett ring meg på 92 29 29 00

  Jørgen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.