Halloween-party i moldbakken 41.

Fredag den 31 oktober, inviterer molly-gjengen venner og bekjente til tidenes halloween-party. Vi i molly har blitt enige om at viss det er vanskelig å finne en kostyme under sjangeren «Skrekk og gru» , går det like bra med en ordinær kostyme/forkledning. Men det viktigste er at alle som kommer, er utkledd som noe. Enten det er frankenstein eller en japansk kulekjører.

*Ellers er godt humør med masse god drikke et must*

Skrevet av

Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.