Konkurranse

Her ser vi kjøleskapet til Bambi og meg. Vi har hver vår side. Deres oppgave er å finne ut hvilken side som er hvems. For å hjelpe dere litt på vei, skal jeg liste opp innholdet. Fra venstre; en tom tube kaviar, en boks italiensk salat, et stykke Norvegia, en tube squeezy bringebærsyltetøy, en boks Vita plantemargarin, en tube Thousand Island, en pakke med Norwegia i skiver, og en liten rest melange. Jeg skal ha en skikkelig berunnelse av svaret.

Ellers hadde vi en überartig halloweenfeiring. De aller fleste tok kostymene på alvor. Mine favoritter var Knut som Mrs. Tweedy, Brage som Jarle, Erlend som den godeste Adolf, og Franki som Eric Draven. Vi koset oss med selvlysende halloweenbrus, stolleken og litt brygg ala Haukeland.

Det er mandag, det er ny uke, det er masse av nye muligheter. På torsdag blir det en tur til gamlebyen. På fredag er det konsert med Klovner i Kamp på Sola. Smelli og undertegnede er bankers. Hvem andre?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.