I natt jag drömde nogot som jag ofta drömd forut.

Jag drömde det va sne på jord, och alle sorgar var slukt!

Drømte om Røldal i natt. Kanskje ikke så merkelig da vi har sett mye egenfilmet materiale i det siste. Det er med blandede følelser jeg ser tilbake på alt som har skjedd de siste årene. Alt for mye jeg ikke kommer til å få oppleve igjen, alt for mange gode minner. Men det er ikke lenge igjen før sesongen er her for fullt. For å hjelpe litt på har Bamboosh-gutta stelt i stand festligheter som de så praktfullt kaller «Vinterkickoff» nå på lørdag. Ryktene snakker om en liten rail med den blå sten, og visning av nydelig skifilmer. Her snakker vi om storfjellkjøring.
Hvem er med? Jeg er game. Madsen har trukket seg. Følte seg ikke helt i form nå på mandag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.