Mimring

De siste ukene har jeg systematisert filmene mine. Å se gjennom nesten 4 år gamle filmer er morsomt, flaut, bittert og provoserende. Kan vel si at jeg sitter igjen med blandede følelser. Vi forandrer oss i løpet av 3 1/2 år. Vi blir eldre, utseende utvikles, vi får ny venner, nye gjenger og nye damer (noen av oss i det minste).

Det er godt å ha en del av livet dokumentert. Er dog litt bitter på at ikke mer er festet til tape, og at jeg ikke investerte i kamera litt tidligere. Trolig en av de beste investeringene jeg har gjort. Minnene er verdt så mye mer enn den månedslønna kameraet kostet meg for snart 4 år siden. Et lite råd til dere kameraløse..

I nesten like lang tid som jeg har eid videokameraet har jeg lovet at jeg skal legge ut mine snutter på den store webben. Dette vil bli gjort, og jeg lover gull og grønne skoger atter en gang. Når aner jeg ikke.

Av klipp som kommer kan jeg kjapt nevne:
-Fisterdansen 2000
-Bossmannen Zahl
-Løkken
-Mye Røldal
-Egypt
-Vigebo
-Mye hekkan
-Quart 2001
-Foreldrefest
-Dysjalandhallen
-osv.

Show?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.