This Christmas the journey ends

Håper at vi også i år kan holde vår juletradisjon, som er siste del av trilogien «Lord Of The Rings – Retrun of the king». Og et par øl på uteplassen «Banken» i Sandnes etter filmen. Alle som er interessert i dette, sender meg en sms. Nevner dette såpass tidlig, siden vi trenger å bli enig om en dato alle har tid… Tar vi det før jul, eller tar vi det i romjulen? Hvilken dato er alle hjemme? Jeg kunne godt tenkt meg å sett den før jul, 21 desember er en søndag, hadde jo vært fett viss vi så alle 3 filmene, søndag er jo en typisk film/kinodag =). Gi beskjed om hvilken dato dere selv ønsker, så skal jeg bestille billetter med en gang dato er i boks.

Skrevet av

Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.