Happy New Year……

Vel nå som julen nærmer seg er det vel på tide å tenke på nyttår også. Som vanlig stiller jeg meg til disposisjon som kokk! Men som di fleste vet er det ganske vanskelig å smekke opp måltidet i bulå. Så det jeg trenger å vite er hvem som skal være med (til nå er Bjørn Rune, Morten og undertegnede bankers), og om vi har en mulig plass å være. Som vanlig er det julekveld i bulå, med gløgg og gambling?. Send meg en tekstmld eller en mail for å sette i gang evt. planlegging!

Skrevet av

Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.