Endelig hjemme..

Endelig har jeg kommet meg hjem fra det som vil fremstå som en svært hektisk og strabasiøs tur uten et eneste sekund hvile. Som dere kan se av bildet, var det stort sett dørlig vær og stress hele tiden. Følg med for videre beskrivelser og bilder.

Forresten, så har jeg blitt onkel til en liten jente, Iselin, i løpet av ferien.

Ha en hektisk dag.

Ping

Skrevet av

Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.