Hear no evil, see no evil

Hvem er personen til venstre? De fleste av dere kjenner ham. Tipper han blir småhissig nå (han vet ikke jeg har bildet). Dagene mine er for tiden hektiske. Det kan selvfølgelig skyldes at jeg har meldt meg opp til 6 eksamener dette semesteret. Nok skole, vet hvor uinteressant det er for dere. Det som derimot er interessant er vekta mi, status på damefronten, hårfrisyren og hvor mange fete linjer jeg har kjørt de siste ukene? Eller? Jeg veier nok det samme, rundt 80. Har fryktelig irriterende lite kontakt med det motsatte kjønn og har ikke klippet meg på en stund. Har kommet ut av tellingen på antall skidager, men har iallefall passert tyvetallet. Klokken har så vidt passert ti, og jeg er stuptrøtt. Natta.

2 thoughts on “Hear no evil, see no evil”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.