Forkjølelsen herjer

En stund siden. Jeg har ikke gjort noe spess. Dykket litt her om dagen, det var brutalt kaldt. Fikk sett en hel drøss med karabber. Da vi sto og ordnet oss før dykket pustet vi frostrøyk. Sist gang jeg dykket pustet jeg cubansk cigar røyk og hadde 29 grader i skyggen. Jeg har også vært i Trondheim en tur. Er som kjendt fire fighter på jobben. Der ble det kjemping mot flammer og slukking av tørst. Jeg og Zahl tok en tur på by`n. Det var forresten noe ski greier der slik at sentrum var dekket med snø og preppe maskinene trampet rundt forbi cafèene og skobutikkene. Har kjøpt sesongkort i skisenteret, denne gangen ble det kjøpt rekord seint. Ikke før i februar hadde jeg det rundt armen. Men det skal bli noen fine helger sammen håper jeg.

Ha en sykdomsfri dag, fjernt fra allverdens virus.

Skrevet av

Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.