Frank 20 år!

Jeg kjenner en kar som drikker øl i dag. Navnet er Frank, og i dag er det hans tyvende fødselsdag. Husker jeg syntes det var skummelt å bli tyve. Slutt på de glade tenårene. Er man tyve forventer samfunnet at man oppfører seg som om man er tyve. Heldigvis er det ikke alle som tenker så mye på hva andre forventer og ikke. Gratulerer så mye Frank!

I går fikk jeg tilbake telefonen min fra 3 uker på verksted. Mange deler var byttet, men selvfølgelig ingen forandring. Fortsatt helt ubrukelig. Far pleier å si at det er noe som ligger i slekta. Tekniske finesser skal ikke fungere, og fungerer aldri. Nokia hadde dessuten slettet alle mine 300 oppføringer, samt mine 150 kalenderposter. Heldigvis tok jeg backup før jeg sendte den østover. Anne Kine, en av mine nye flatmates, har vært så overhyggelig å låne meg en funky fresh mobiltelefon, så det er bare å ringe og melde. Si hvem dere er, for jeg har ikke et eneste nummer.

Helledussen, jeg er klar for helg. Det ramlet i dag et par Burton SL-6 ned i armene mine. For analfabeter er dette et par med flunk nye snowboardboots. Dette trengte jeg sårt. De gamle har absolutt sett sine beste dager. Vet om mange som blir fornøyde nå som lukta forsvinner en gang for alle.

Det er mye som skjer i Hula for tiden. Madsen er hekta på spillet XIII, Karl Bertil løper rundt og smiler med sin nye skjeggpryd, Hanne-Marthe henger stort sett ut i DB7, og kjærestene Ole Thomas og Anne Kine er på vei inn med sine tonn med bagasje. Håper de vil føle seg hjemme, og ser virkelig frem til å bo med hele gjengen. Over og ut, promp og tut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.