Lineær algebra

Deleksamen er unnagjort, så nå er det helg. Det gikk vel greit antar jeg. Litt vanskelig å si. Noe stryk er det iallefall ikke. Bare en uke til neste eksamen. Sitter å stoker på å dra til fjells nå. Det er kommet snø i dag, og mer kommer. Mitt reisefølge har meldt avbud, og jeg har ikke råd å kjøre alene. Hvis noen er gira på å joine meg til Norges pudderhull, ring meg fort som fy på 938 87 300. Dersom det ikke blir avreise før i morgen ser jeg anledning til å gå på Klovner i Kamp og Spetakkelkonsert i kveld. Bambi, you fix? Ser at folk kikker på forumet med litt skeptiske øyne. Tro meg, jeg har planer! Skal få satt opp en litt mer integrert løsning, og mer givende kategorier så fort vi får nett i hula! Ting tar jo tid. Er snart ferdig med reisebrevet fra Iran. Skremmende langt. Tror også jeg har lagt på meg, men i mangel av vekt i hula blir det med spekulasjonene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.