Hip-Hop

Et hett tips til dere som er interessert i hiphop og ikke har noe fornuftig å gjøre i helga: Gå inn på stv.no på fredag og lørdag kveld (rundt klokka 23) og få med dere Norwegian Hip-Hop Awards og konserter med blant andre Afu-Ra, Tungtvann, Equicez, Spetakkel m.m.

Student TV produserer og streamer herligheten. For mer info: 2xh.no

Skrevet av

Gunnar

Dette er en fantastisk gutt. Gunnar har alltid hatt utseende med seg. Han er veldig kjekk og grei. Dametekke har han også. Og selv om størrelse ikke betyr alt, så har han de rette proporsjonene der det trengs mest. Gunnar liker damer og damer liker Gunnar – to ubestridte sannheter. Gunnar har en fin rumpe. En spretten en. Gunnar er høy og blond. Ellers så er Gunnar ikke kristen, ei heller satanist. Gunnar er en mann midt på treet. Liker seg best der. Hvis han hadde vært i toppen av treet kunne han falt ned. Hadde han vært nede kunne bjørnen spist han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.