Nerd igjen!

Ulvehulå har fått internett, det trådløse nettverke er superstabilt og lappen min fungerer tilsynelatende tilfredsstillende. Alt ligger til rette for real nerding. Jeg er klar.

Var i gamlebyen i helgen. Ankom fredag kveld, og ble hentet av Far, Mai og Cerveza. Slo av en drøs med dem, og rullet ned til den nye kåken til Lovie. Nytt, pent og minimalistisk. Slik vi liker det. Turi Meluri dukket også opp, og vi tok oss en kjøretur i downtown Sandnes. Svært lite forandring. Tidlig kveld. Lørdag morgen tok Meluri og meg turen til Stavanger for å planlegge en webside for «Norsk Forening mot vold». Videre gikk dagen til litt Kvadrating med mor, samt andre familiebesøk. Rolig og fornuftig. Søndag var det videre på runden. Hyggelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.